Софийската районна прокуратура внесе трети обвинителен акт срещу Васил Михайлов за

...
Софийската районна прокуратура внесе трети обвинителен акт срещу Васил Михайлов за
Коментари Харесай

Заради заплахи срещу бившата му приятелка: Прокурорският син от Перник получи трети обвинителен акт

Софийската районна прокуратура внесе трети обвинителен акт против Васил Михайлов за четири закани с ликвидиране, отправени към някогашната му другарка.  

На 28 октомври 2022 година към 04.00 ч. в апартамент в Перник нападнал дамата като крещял „ Ще те убия! “. След това последвали още закани през месеците. На 21 юли тази година към 17.30 ч. в Перник обвиненият още веднъж се заканил с ликвидиране по отношение на Б.Р., като й направил жест с ръка наподобяващ пукотевица с револвер, ориентиран към нея, оповестяват от прокуратурата.

В хода на следствието са разпитани очевидци и са направени експертизи, осъществени са претърсвания и е конфискуван мобилен телефон, който обвиненият е употребил до момента в който е бил в пандиза в София.

Васил Михайлов е обвиняем и по друго дело за нанасяне на телесни повреди, закана с ликвидиране и безчинство, по което съвещанията не престават в Софийски областен съд. По обвиняване на Софийска районна прокуратура за закана с ликвидиране и нанасяне на телесна щета по хулигански подбуди прокурорският син вече е наказан и му е наложено наказване от 20 месеца затвор условно.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР